Hej alla fina, god natt, god kväll? Vet inte riktigt vad man ska säga vid den här tiden.. Jag har precis packat mina väskor för imorgon klockan 10:00 åker jag, mamma och pappa till Jönköping. Där ska jag hämta nyckeln till min lägenhet som jag får tillgång till imorgon (!!), är lite nervös faktiskt men kommer nog vara toppen. Läget är 100 % vet jag redan så det är bara att hålla tummarna. Efter det åker vi vidare till Falköping där pappa arbetar och har en lägenhet för att lämna både lite saker och honom och sedan sover jag och mamma där över natten. 
 
På fredag sätter jag mig äntligen på bussen från Jönköping till Västervik för att träffa Sofia över helgen, som jag har längtat! Kommer bli en härlig helg med god mat, långa dagar ute i skärgården, promenader i hamnen och förhoppningsvis mycket sol. 
 
 
Juli har varit en väldigt fin månad. Vädret har visat sig från sin bästa sida, jag har umgåtts med underbara människor, ägnat mycket tid åt allt det jag älskar att göra och bara njutit av tillvaron. Det är fortfarande lite mer än två veckor kvar tills allvaret börjar på riktigt igen men det närmar sig snabbt och jag längtar riktigt mycket efter det med. 
God morgon! Det är något särskilt att vakna till regn som slår mot taket och fönsterrutorna, avslappnande på något vis. Eftersom den grå himlen verkar sträcka sig flera mil åt alla håll och regnet verkar närmast ostoppbart bestämde jag och Linnea nyss att vi åker in till simhallen i stan och kör vårt simpass där och sedan bastar vi och duschar länge innan vi avslutar med en lunch tillsammans. Om vi tar den på stan eller om vi handlar och lagar något hemma hos mig vet jag inte riktigt men båda alternativen känns mysiga.
 
Just nu sitter jag framför tv:en och ska strax resa mig bara för en kort stund för att laga till lite mumsig frukost så att jag får energi till ett simpass. Tänker nog sätta på en film på tv:en med för har nästan två timmar på mig!