Nu är jag hemma i Kalmar på långhelg och ska bara mysa med familjen, bästa vännen som också har hus i Ekenäs, fika med någon vän i staden och njuta av helgen. På söndag är det dessutom brunch med ena sidan av släkten. Det här älskar jag. Ett litet avbrott i vardagen. 
Buddha
Precis den här stilen älskar jag, guldiga toner blandat med vitt fräscht och sedan lite mysiga detaljer som drar mot det lantliga. Jag börjar äntligen bli nöjd med min lägenhet även om jag letar efter en ny eftersom jag så otroligt gärna vill ha eget kök. Men min lägenhet jag bor i så länge duger alldeles utmärkt tills jag hittar ett boende där jag känner att jag kan trivas som fisken i vattnet ända tills jag är färdig med studierna här i Jönköping. 
Jag är otroligt lyckligt lottad, jag tänker på det oftare och oftare för varje dag som går. Jag har en familj som för mig symboliserar lycka och jag värdesätter dem på en otroligt hög nivå. Jag har sex vänner som under en väldigt lång tid, vissa hela livet, har stått mig nära på ett vis som inte går att sätta ord på. Den 24:e september förlorade jag den sjunde vännen till döden, hon var en dem som har format mig mest om jag ser tillbaka på vem jag är och vad jag står för. Det fick mig att inse hur högt jag älskar de sex vännerna som finns kvar utspridda över Sverige. Sen är det alla band till de underbara personer jag har mött här i Jönköping hittills, personer som har kommit mig nära på en väldigt kort tid.
 
Jag vet egentligen inte riktigt vad jag vill säga men kontentan är att vi varje dag måste ta tillvara på alla vi älskar och bry oss. Jag vet inte om ni lyssnar på Michaelas och Dashas podd? I avsnittet som släpptes igår pratade de om att ta hand om vänner som är hjärtekrossade och det var så fint, så betydelsefullt. Jag tycker verkligen att ni ska gå in och lyssna på det.