Hej, vad gör ni den här fredagen? Jag kom hem för någon timma sedan och hoppade in i duschen direkt eftersom jag kom direkt från gymmet. Jag körde ett riktigt lugnt arm/ryggpass med lite magövningar också men tyvärr spelade det inte någon roll att jag tog det superlugnt för jag mår såå dåligt! Har legat däckad i soffan sedan jag gick ut ur duschen och nu väntar jag på att mamma ska komma hem med mina macademianötter och min kesella. Skönt att kunna trösta sig med något.. Jag ska vila hela dagen imorgon förutom en kort runda på stan för att köpa en massa studentpresenter. Förhoppningsvis kan jag träna på söndag igen sen, håller tummarna! Har jag tur är det sol imorgon med, behöver verkligen få mer färg inför balen nästa vecka och studenten om två veckor.
Godmorgon! Jag vaknade upp med en hals som värker och öron som dunkar idag, inte så roligt. Som tur är hade jag inte tänkt gå ut i helgen så jag ska nog hinna bli bra tills på måndag! Det är verkligen fel tidpunkt att bli sjuk nu haha.. Annars så väntar en kort lektion i skolan idag, lite rep inför studenten och sedan en ganska lugn träning där det får bli mycket styrka och lite kondition helt enkelt, surt. 
 
Förövrigt älskar jag mina lugna morgnar! idag gjorde jag min favoritsmoothie, varm mjölk med honung för halsen och citronvatten. Bästa starten på dagen♥
 
//min frukost