Nu har jag och la familia spenderat en hel dag på slottet, i staden och på espresso house. Jag fick äntligen dricka Sveriges bästa Chai Latte igen, allt för att Espresso House äntligen öppnat i Kalmar, tack Gud för det. Vi har inhandlat mängder av mat som man alltid gör på julmarknader och bara haft det härligt. 
 
 
  • Jag är otroligt sugen på att köpa ett stort, vitt viktorianskt hus och sedan inreda det helt själv.

  • Jag skulle vilja åka iväg till Hawaii och äta en frukost bestående av kokos och annanas varje morgon i flera veckor innan jag ger mig ut och surfar. 

  • Köpa lite nya ögonskuggor till jul och nyår så att man kan glänsa ikapp med alla glittrande paljetter!

  • Köpa eller önska mig ett par gnistrande partyskor som är fina att bara ha stående fram tills nyår. 
 
  • Dricka en kopp varm choklad och krypa upp i soffan som en liten bebis och kolla på en mysig film.

  • Handla julklappar, pynta huset, köpa gran och höra julmusiken strömma ur högtalarna medan doften av saffran sprider sig i huset. 
God morgon alla fina där ute! Idag vaknade jag till lite vita tak och enligt vädret så ska det snöa nästan en decimeter här över helgen så jag håller alla mina tummar + några till. Idag är jag dessutom ledig så jag ska åka in till stan med mina fina föräldrar och gå på julmarknaden på slottet, ta en runda på stan och bara ha det väldigt mysigt. Men det är först i eftermiddag, innan det står en lång frukost på schemat, en promenad och så ska det lagas väldigt mycket müsli.