Tänkte slänga in en bild som jag lagt ut på instagram ganska nyss från galan. Har tagit bilden med Iphonen på kameran om ni förstår vad jag menar men jag tycker ändå att det blev en ganska häftig "effekt". På bilden ser ni i alla fall vilken frisyr jag hade, mina öronhängen och lite av sminket!

Nu ska jag sova och försöka slappna av även om mitt huvud verkligen går på högvarv. God natt!

Bröt ihop i duschen när jag kom hem för att jag är så stressad över den där jävla skolan. Inte har det blivit bättre under de senaste timmarna heller eftersom jag bara måste plugga och plugga och plugga. 
 
Som ni förstår kommer det inte några bilder idag heller på grund av det här men förhoppningsvis hinner jag det sent imorgon kväll eller på lördag. 
 
Love
Den här dagen har verkligen gått i ett från det att bussen gick till skolan imorrse. Under i stort sett hela dagen har vi repat inför välgörenhetskonserten som sedan hölls ikväll.
 
Det är 4 tjejer i min klass som sedan i höstas har arbetat med att anordna en välgörenhetskonsert till förmån för Barncancerfonden som sitt projektarbete. Vi var ungefär sju akter som uppträdde och en tjej som har gått på vår skola för bara något år sedan som berättade om sin kamp mot cancern och det blev så otroligt lyckat! Dom har varit så stressade och nervösa hela dagen men när showen väl startade vid klockan 18:00 så satt allt helt och det kom verkligen mycket folk. Det var förövrigt ett av de roligaste uppträdanden jag har gjort på väldigt länga och jag fick äntligen köra Empire state of mind!
 
Min kamera är verkligen fullproppad med bilder på allt från mashallerna vid skolans entré till uppträdanden och gruppfoton på arrangörerna så vänta er en bildbomb imorgon när jag kommer hem. Nu ska jag dock sova för ända sedan jag kom hem klockan 8 har jag pluggat stenhårt och det är vad som står på schemat imorgon också, förutom en väldigt lång dag i skolan.. Men jag kommer hem där på kvällskvisten så då ska jag fixa iordning med alla bilder så att ni kan få se hur fint det var. Kan även vara så att det kommer ett videoklipp på min sång, vi får se, vi får se. 
 
Vill också tacka Emelie, Karro, Fanny och Jennifer för en fantastisk kväll, ni är grymma tjejer!