Innan jag satte mig på tåget tillbaka till Jönköping idag sprang jag en runda, åt frukost med mamma, gick lite på stan och avslutade med en lunch tillsammans med Maui. Lagom dag helt enkelt och dessutom hade jag saknat den tjejen så otroligt mycket. Hela tågresan och fram till nu har jag ägnat åt plugg vilket känns ganska skönt då en hel del har blivit undanröjt. Nu ska jag krypa ner i sängen och kika lite på idol eller en film. Kram på er. 
 
Hej vänner, idag vaknade jag gladar och piggare med ett litet leende på läpparna. Jag drack en smoothie gjord på morötter, apelsin och färskpressade äpplen till frukost tillsammans med mina föräldrar och sedan åkte jag upp till mormor. Där fastnade jag i några timmar innan jag jag åkte ner till Ekenäs igen. Min eftermiddag har bestått av höstpromenad med pappa och sedan lugn och ro i soffan med en härlig filt och lite nagelfix som ni ser.  
 
Nu kommer mamma snart hem från jobbet och pappa har åkt iväg till Falköping igen för en ny veckas jobb. Själv åker jag inte tillbaka till Jönköping förän imorgon med tvåtåget vilket är så otroligt skönt. Det ska jag fira med att göra gröna smoothies och bananplättar till mig och mamma ikväll. Kram på er.