Nu ska jag snart hoppa på bussen mot stan för att möta upp Agnes innan vi tar en annan buss till Öland där vi kommer att fira valborg. Det blir grill, bra sällskap och god dricka resten av kvällen/natten och jag hoppas verkligen att ni får det superbra. Kom bara ihåg att ta hand om varandra♥
//Något ni kanske inte visste om mig? Jag bokstavligen ÄLSKAR kokos. Jag använder det i frukost, grytor, fil, smoothies, bananplättar eller så bara tar jag en sked och äter lite direkt ur kokosnöten som ni ser på bilderna från igår. Dessutom är kokosnötter fina, skulle kunna köpa dem bara för att.. Andra favoriter är mango, papaya, hallon, banan och kiwi, såå gott!
Något jag älskar är att somna till ljudet av röster från nedervåningen i huset. Det är en så typisk känsla man minns sedan man var liten, att föräldrarna hade gäster och hur man sakta blundade till sorlet. Jag tycker nog nästan att det är lättare att somna när det låter lite än när tystnaden är kompakt och påträngande, man känner sig lätt ensam då. Just nu är jag väldigt sömning och gissningen är att ögonlocken trillar igen vilket sekund som helst snart. 
 
Imorgon väntar en lång och stressig men kul dag. Jag kunde ta bilen imorgon så jag styr mot skolan vid lite efter tio och åker hem igen klockan tre. När jag kommer hem har jag EN (!!) timma på mig att göra mig iordning inför valborgsfirande på Öland innan min buss mot stan går igen. Måste påminna mig själv om att andas när jag läser det där..